Nefit duurzaamheids actie
Problemen levering Nefit TopLine branders
1 mei 2017
Nieuwsberichten Nefit TopLine (update 11-1-2018)
10 januari 2018

Vraagt u zich wel eens af of uw energierekening niet omlaag kan? Duurzame energie,   verwarmen zonder gas… je hoort er bijna dagelijks over. Maar is het wat voor u?

Waarom kiezen voor duurzaam?

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een duurzame verwarmingsoplossing. Redenen genoeg:

  • Lagere energierekening
  • Schonere leefomgeving
  • Deels voorzien in je eigen energie
  • Hogere woningwaarde door o.a. een beter Energielabel
  • Aantrekkelijke overheidssubsidie

100% Duurzaam

Een 100% duurzame oplossing is niet voor iedereen haalbaar of rendabel. Daarin zijn we eerlijk. Maar er zijn genoeg alternatieven om uw woning duurzamer te maken, minder gas te gebruiken en extra energie te besparen. Voor elke woning en elk budget hebben wij een complete, slimme oplossing.

Tijdelijk € 100,- tot € 450,- retour

Wat is op dit moment de beste keuze voor u? Wij geven u helder en eerlijk advies. Als erkend Nefit Dealer staan we garant voor deskundige service waarmee u vooruit kunt. Bovendien profiteert u vanaf 1 oktober tot eind december 2017 van € 100,- tot € 450,- voordeel als u kiest voor een Nefit HR-ketel, warmtepomp of zonne-energiesysteem.

Wilt u voor lange tijd zeker zijn van zorgeloos, energiebesparend comfort én profiteren van het extra voordeel? Bel ons dan voor de voorwaarden en vrijblijvend advies

voor meer informatie over wat Faber voor u kan betekenen op het gebied van duurzaam klik HIER of bekijk de Informatie Video van Nefit