Kies uw installatiesoort

Kies hier over welk type toestel u meer informatie zou willen:

CV-ketel

Met regelmatig cv-ketel onderhoud gaat uw ketel langer mee en blijft deze veilig. Door reguliere inspecties van onze monteur voorkomt u (dure) storingen. Bovendien bespaart u op uw stookkosten, want een goed onderhouden ketel is energiezuiniger.

bekijk hier

Boiler / Geiser

Voor geisers en gas gestookte boilers is periodiek onderhoud belangrijk voor een zorgeloos gebruik. Niet alleen om storingen te voorkomen, maar ook om te zorgen dat er geen levensgevaarlijke hoeveelheid koolmonoxide in de ruimte vrijkomt.

bekijk hier

Mechanische ventilatie

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis. In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Alleen door goed te ventileren kan dit vocht de woning verlaten. Heeft u een ventilatiesysteem in huis? Dan is belangrijk uw ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen en onderhouden.

bekijk hier

 

Luchtverwarming

Met luchtverwarming heeft u centrale verwarming in de winter, frisse lucht in de zomer, en het hele jaar door een goed ventilatiesysteem. Het is belangrijk dat uw luchtverwarmingsinstallatie goed en veilig blijft functioneren.

bekijk hier

Warmte Terug Winning

Een warmteterugwinning (wtw) installatie zorgt behalve voor een goede ventilatie ook voor een behaaglijke warmte in uw woning. Verse lucht in uw woning is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat.

bekijk hier

Ventilatiepomp

Met Ventilatiewarmtepomp installatie zorgt u niet alleen voor een goede ventilatie maar ook voor een behaaglijke warmte in uw woning. warme lucht die afgezogen wordt uit uw woning wordt namelijk omgezet in warm drinkwater of in warm water voor uw CV installatie.

bekijk hier