Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het nieuw inbouwen en renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet. Ook het sanitair en het tegelwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Voor alle reparaties kunt u direct contact met ons opnemen. Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw of een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand is een specialistische klus. Schakel daarom een erkend installatiebedrijf in voor de plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt, kunt u hier jarenlang problemen aan overhouden. U mag van een erkende specialist verwachten dat renovatieklussen gedegen uitgevoerd worden. Laat u adviseren in de showroom omtrent de vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling te geven.