Dakbedekkingen en zinkwerken

Een lekkend dak is de schrik van elke huiseigenaar. Nattigheid krijgt daardoor kans om binnen te dringen en onderdelen van het pand aan te tasten. Op tijd vervangen en onderhouden van zinken goten en bedekkingen van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw huis of kantoor.

De meest toegepaste dakbedekking voor platte daken is een bitumineuze bedekking die met een brander wordt aangebracht. Onder elke dakbedekking kan altijd een isolerende laag worden aangebracht, hiermee gaat uw energieverbruik omlaag. Bij groot onderhoud van uw dak is er de mogelijkheid om de isolatie van uw dak te verbeteren. Een goede isolatie levert een flinke energiebesparing op.

Bij ons bedrijf staat vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak nog hoog in het vaandel. Wij zijn in staat zink– en koperwerk in alle gewenste afmetingen te leveren en te monteren. Maatwerk voor iedere klant dus. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan nieuwbouw of vervanging van dakgoten, in houtenbak of beugel, en het ambachtelijk vervaardigen van zinken afdeklijsten, vergaarbakken en hemelwaterafvoeren.

Voor het maken van goten hebben wij in onze werkplaats zetapparatuur. Deze kan worden gebruikt voor het op maat maken van alle bestaande zinken of koperen goten en daken. Zo is het ook mogelijk oude bestaande delen te vervangen of na te maken. Vocht is immers een grote vijand van uw houtwerk.