Duurzame energie

Wij zijn koploper op het gebied van duurzame installaties. Zo kunnen we voor elke woonsituatie een passende duurzame oplossing adviseren.

Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw installaties. Bij Faber kan je terecht voor onderhoud en inspectie aan diverse soorten installaties.

Onderhoud van Faber

Airco

Met een airco koel, verwarm, filter en ontvochtig je makkelijk en snel je woning. Klinkt ideaal, toch? Bekijk wat wij voor je kunnen doen.

Bekijk

Warmtepomp

Besparen op gas of zelfs helemaal gasloos? Wij plaatsen zowel hybride als all-electric warmtepompen.

Bekijk

Elektra

Op zoek naar een elektrotechnische installatiemonteur voor nieuwbouw, verbouw of renovatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Water

Wij ontwerpen en installeren (complete, industriƫle) waterleidinginstallaties. Ook realiseren wij legionella-veilige warmwaterinstallaties en meer.

Gas

We ontwerpen en installeren gasinstallaties. Daarnaast controleren we ook bestaande gasleidingen.

Riolering en hemelwater

Wij verzorgen de aanleg van diverse rioleringssystemen. Rioleringssysteem nodig? Neem contact op voor alle mogelijke opties.

Verwarming

Op zoek naar nieuwe radiatoren of een oplossing voor vloerverwarming? Onze experts helpen je graag!

CV-ketel

Wij leveren, installeren en onderhouden cv-ketels. Zo kan jij altijd warm douchen en heb je altijd verwarming, zonder zorgen.

Bekijk

Meer weten over een dienst

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

    Een complete aanpak

    Onderhoud
    & service

    Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw installaties. Bij Faber kan je terecht voor onderhoud en inspectie aan diverse soorten installaties. Zo houd je jouw installaties up-to-date. Meer weten over onze onderhoudsabonnementen of eenmalig onderhoud?