We zoeken een vakman
Aangepaste openingstijden
2 december 2021
Rookmelder op elke etage verplicht
1 juni 2022

Zet jouw gestructureerde brein in als Werkvoorbereider bij Faber Installatietechniek!

Zet jouw sociale vaardigheden, perfectionisme en jouw gestructureerde brein in om uiteenlopende projecten bij Faber Installatietechniek te realiseren!

Faber Installatietechniek is een totaalinstallateur voor particulieren en woningbouwcorporaties in de regio Elburg. We regelen alles omtrent installatie. Van service en onderhoud, CV-ketels, combi-ketels, warmtepomp techniek, dak- en zinkwerk, riolering en hemelwater, gas, water, elektra, sanitair, airco, klimaatbeheersing tot duurzame energie. Niks is bij Faber te gek!

Als Werkvoorbereider bij Faber Installatietechniek zorg jij ervoor dat alles perfect loopt omtrent de projecten. Denk daarbij o.a. aan de planning voor projecten, personeelsplanning, het bestellen van materialen en de facturatie. Je bent ervaren, zelfstandig en je werkt gestructureerd. Elke dag zorg jij er weer voor dat alles op orde is en dat iedereen de volgende dag weer effectief aan de gang kan.

Voor jouw inzet word je uiteraard beloond! Bij Faber krijg je een uitstekend salaris, een informele werkomgeving, alle middelen die je nodig hebt, ruimte voor eigen initiatief én uiteraard alle vrijheid en eigen verantwoordelijkheid voor het invullen van je werkzaamheden.

Benieuwd hoe werken bij Faber Installatietechniek is? Stuur mij (Henk) gerust een berichtje via  het formulier op deze pagina in en ik neem contact met je op.

Laten we het lekker makkelijk houden. Een CV is in eerste instantie niet belangrijk. We willen je graag eerst leren kennen!