Problemen levering Nefit TopLine branders
Comfort installateur
16 maart 2017
Nefit duurzaamheids actie
14 september 2017

U zult gemerkt hebben dat er een tekort is aan TopLine branders. Door de recente berichtgeving in de media is de vraag veel groter dan voorzien. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Waarom de branders zolang op zich laten wachten
De branderset bestaat uit verschillende onderdelen die door maar liefst 27 verschillende leveranciers voor Nefit worden geproduceerd waardoor de uitlevering van de brandersets vertraging oploopt.

Om te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt, zet Nefit vanaf nu álle beschikbare branders in voor de vervanging van oude branders. Ook de branders die eigenlijk bestemd waren voor de productie van nieuwe ketels worden voor deze actie ingezet.

Met al deze maatregelen hopen we dat u binnenkort verbetering merkt. Maar houd er a.u.b. rekening mee dat het nog enkele maanden duurt voor de ontstane leverachterstand zal zijn ingelopen. Een concrete datum is helaas niet te geven.

Zodra de brandersets bij ons beschikbaar zijn zullen wij per omgaande contact met u opnemen om deze zo spoedig mogelijk in uw installatie te vervangen. Het niet direct vervangen van de branderset heeft geen gevolgen voor de veiligheid van uw installatie.